PROIECTARE AUTORIZATA IGPR

Oferim servicii de proiectare pentru sisteme de alarma, sisteme de supraveghere video si sisteme de control acces. Proiectarea este executata de personal specializat, dupa standardele si normele in vigoare.

ANALIZA DE RISC 

Analiza de risc la securitatea fizica este, conform legii, un document necesar pentru orice societate comerciala, care detine bunuri sau valori cu orice titlu si este obligata sa asigure protectia acestora. Oferim servicii de analiza de risc, conforme cu normele in vigoare.

PROIECTARE SI INSTALARE SISTEME DETECTIE INCEDIU

Oferim servicii de proiectare si instalare pentru sisteme de detectie si alarmare in caz de incediu. Atat proiectarea cat si instalarea este executata de personal specializat, dupa standardele si normele in vigoare.

CONSULTANTA SI DESIGN

Finalizam o evaluare cuprinzatoare in casa dumneavoastra, fara costuri pentru dumneavoastra, pentru a intelege pe deplin stilul, nevoile si dorintele dumneavoastra. Va propunem o solutie personalizata pentru siguranta si securitatea casei dumneavoastra. Revizuim împreuna functionalitatea solutiei propuse pentru a raspunde la intrebarile dumneavoastra si pentru a ne asigura ca solutia noastra corespunde nevoilor dumneavoastra.

INSTALAREA SISTEMULUI

O echipa de tehnicieni cu experienta se prezinta la obiectivul dumneavoastra in urma unei programari stabilite astfel incat sa fie la indemana dumneavoastra. Ne asiguram ca instalarea se face eficient, profesional si fara probleme. Va indrumam in utilizarea sistemului instalat si raspundem la orice intrebari pe care ni le adresati.

SUPORT TEHNIC 24/24

Oferim suport tehnic 24 din 24, 365 de zile pe an pentru linistea dumneavoastra. Sistemele de alarma sunt concepute sa functioneze non-stop pentru a asigura siguranta dumneavoastra si a bunurilor dumneavoastra. Suntem locali, traim si lucram in comunitatile pe care le deservim, astfel incat timpul de raspuns este minim. Echipele noastre tehnice va stau la dispozitie.

SERVICE SI MENTENANTA

Premium Security ofera servicii de mentenanta pe baza de contract pentru:

 sisteme de alarma

sisteme de supraveghere video,

sisteme de control acces si pontaj,

interfoane, videointerfoane

De ce avem nevoie de servicii de mentenanta?

Contractele de mentenanta pentru sistemele de securitate (alarma, camere video, control acces, etc.) sunt o necesitate. Avantajele semnarii unui contract de mentenanta:

remedierea defectelor in cel mai scurt timp posibil

siguranta functionarii sistemului; sistemul poate sa ascunda unele defecte ex: acumulatori slabiti dar inca functionali

deplasari gratuite, in functie de contract

inlocuirea componentelor defecte pe loc

IMPORTANT!

A nu se confunda garantia sistemului, cu contractul de service. Pe perioada garantiei, Premium Security inlocuieste orice componenta defecta, pe loc, si raspunde la solicitari de interventie, pentru defectele constatate, in termen 8 de ore, fara costuri, insa pentru a beneficia de verificari periodice, si de celelalte avantaje mentionate mai sus, va indrumam sa incheiati un contract de mentenanta.