Sisteme de alarma

Sistemele de securitate fac mai mult decat sa te tina pe tine si familia ta in siguranta. Ele va dau liniste si va mentin conectati oriunde v-ati afla. Exista un sistem de securitate pentru fiecare buget, stil de viata si nevoie. Actualizati sistemul dvs. existent, cu tehnologie noua sau instalati o noua solutie personalizata. Sistemele de alarma instalate de Premium Security sunt pentru toata lumea.

Sisteme de supraveghere video

„Premium Security” ofera instalatii de inalta calitate si servicii de supraveghere. De la cele mai mici instalatii pana la cele mai mari si mai complexe integratii, puteti fi siguri ca veti primi cele mai bune echipamente si atentia personala pe care o meritati. Un sistem de supraveghere video va ofera siguranta. Inregistrarile pot fi verificate pe o perioada de minim 25 de zile in cazul unui furt. Conectat la internet va permite vizualizarea in timp real a casei sau afacerii dumneavoastra.

Control acces si pontaj

Casieriile, casele de schimb valutar, bancile sunt unele din obiectivele unde un sistem de control acces este cel mai des intalnit. Acesta are rolul de a limita accesul ( prin coduri, cartele, amprenta) dar si de al controla. Fiecare actionare a sistemului este inregistrata individual in memoria de evenimente facand posibila gestionarea intrarilor si iesirilor din unitate. “Premium Security” instaleaza si comercializeaza o gama larga de sisteme de control acces si pontaj angajati. 

Interfonie/videointerfonie

Fie ca doriti restrictionarea accesului in curtea casei dumneavoastra, casa scarii, birouri sau pur si simplu doriti sa stabiliti o conversatie cu persoana din exterior pentru stabilirea permisiunii de acces “Premium Security” instaleaza si comercializeaza o gama larga de interfoane audio si videointerfoane.  

CONSULTANTA SI DESIGN

Finalizam o evaluare cuprinzatoare in casa dumneavoastra, fara costuri pentru dumneavoastra, pentru a intelege pe deplin stilul, nevoile si dorintele dumneavoastra. Va propunem o solutie personalizata pentru siguranta si securitatea casei dumneavoastra. Revizuim împreuna functionalitatea solutiei propuse pentru a raspunde la intrebarile dumneavoastra si pentru a ne asigura ca solutia noastra corespunde nevoilor dumneavoastra.

INSTALAREA SISTEMULUI

O echipa de tehnicieni cu experienta se prezinta la obiectivul dumneavoastra in urma unei programari stabilite astfel incat sa fie la indemana dumneavoastra. Ne asiguram ca instalarea se face eficient, profesional si fara probleme. Va indrumam in utilizarea sistemului instalat si raspundem la orice intrebari pe care ni le adresati.

SUPORT TEHNIC 24/24

Oferim suport tehnic 24 din 24, 365 de zile pe an pentru linistea dumneavoastra. Sistemele de alarma sunt concepute sa functioneze non-stop pentru a asigura siguranta dumneavoastra si a bunurilor dumneavoastra. Suntem locali, traim si lucram in comunitatile pe care le deservim, astfel incat timpul de raspuns este minim. Echipele noastre tehnice va stau la dispozitie.

SERVICE SI MENTENANTA

Premium Security ofera servicii de mentenanta pe baza de contract pentru:

 sisteme de alarma

sisteme de supraveghere video,

sisteme de control acces si pontaj,

interfoane, videointerfoane

De ce avem nevoie de servicii de mentenanta?

Contractele de mentenanta pentru sistemele de securitate (alarma, camere video, control acces, etc.) sunt o necesitate. Avantajele semnarii unui contract de mentenanta:

remedierea defectelor in cel mai scurt timp posibil

siguranta functionarii sistemului; sistemul poate sa ascunda unele defecte ex: acumulatori slabiti dar inca functionali

deplasari gratuite, in functie de contract

inlocuirea componentelor defecte pe loc

IMPORTANT!

A nu se confunda garantia sistemului, cu contractul de service. Pe perioada garantiei, Premium Security inlocuieste orice componenta defecta, pe loc, si raspunde la solicitari de interventie, pentru defectele constatate, in termen 8 de ore, fara costuri, insa pentru a beneficia de verificari periodice, si de celelalte avantaje mentionate mai sus, va indrumam sa incheiati un contract de mentenanta.