Ce este un sistem de alarmă? Sistemul de alarmă este un ansamblu de dispozitive electronice interconectate, care are ca scop detectarea pătrunderii prin efracție în interiorul spațiului protejat. Un sistem de alarmă este deobicei format din: centrală și tastatură de comandă, sirene, detectori de prezență și acumulator.

Unde se montează sistemele de alarmă? Acestea pot fi montate în interior cât și în exterior. În interor pot fi montate în case, apartamente, birouri, hoteluri spații comerciale sau hale industriale. În exterior pot fi folosite sistemele de alarmă perimetrale, în orice curte sau zonă împrejmuită.

Noi, Premium Security considerăm că sistemele de alarmă sunt o necesitate în ziua de astăzi. Instalarea unui astfel de sistem de alarmă antiefracție este o necesitate pentru că:

Există o rată crescută de infracționalitate în majoritatea marilor orașe din România.

  • Investiția într-un sistem de alarmă este de cele mai multe ori mai mică decât o potențială pagubă în caz de furt.
  • Reprezintă un avantaj în cazul încheierii unei polițe de asigurare suplimentară, ale locuințelor/spațiilor comerciale.
  • Reprezintă un comfort datorită siguranței pe care o oferă.
  • Aduce un plus de comfort datorită automatizărilor pe care le poate oferi: armare prin telecomandă, armare prin telefon, interconectare cu sistemul video, senzori de fum sau inundatie, etc.

Premium Security vă oferă sisteme de alarmă Paradox de înaltă calitate cu 5 ani garanție, instalate de o echipă de profesioniști, cu experiență în domeniu de peste 10 ani.